Rreth nesh

Ndërmarja "Merino Textil" është themeluar më 25.09.1995 me seli në Tetovë - Maqedoni.

Ndërmarja është e specializuar për prodhimin e uniformave për punë, për të gjitha branshet duke filluar prej ndërtimtarisë, uniformave për pompat e benzinës, uniformat për punëtorë nëpër roje, si dhe përpunimin e modeleve të ndryshme në bazë të kërkesave të blerësve me kombinime e ngjyra të ndryshme.

Gjithashtu posedojmë dhe linjë të veçantë për prodhimin e uniformave për nxënës. Në moment ndërmarja jonë bashkëpunon në tregun e vendit dhe atë të jashtëm.

Kuadri ynëprofesional me ndihmën e tëdhënave katallog gjithmon do t'ju ndihmon nëzgjedhje tëdrejtënëfurnizimin tëuniformave për punë.
Ju garantojmë shërbim profesional, kualitet dhe standarde optimale që kërkon tregu.

Produktet