Repart per prodhimin e teshave te punes. Madhesi dhe ngjyra te ndryshme.

Rreth nesh

Ndërmarja "Merino Textil" është themeluar më 25.09.1995 me seli në Tetovë - Maqedoni.
Ndërmarja është e specializuar për prodhimin e uniformave për punë, për të gjitha branshet duke filluar prej ndërtimtarisë, uniformave për pompat e benzinës, uniformat për punëtorë nëpër roje, si dhe përpunimin e modeleve të ndryshme në bazë të kërkesave të blerësve me kombinime e ngjyra të ndryshme.

[ lexo më tepër ]

Uniforma Shkollore
Veshje me dukshmëri të lartë
Veshje për kuzhinier
Komplete pune