За нас

Фирма Мерино Текстил е основано на 25.09.1995 со седиште во Тетово - Македонија.

Фирмава исклучиво се занимава со производство на ХТЗ опрема, односно работни униформи за сите бранши, почнувајќи од градежна струка, бензизски пумпи, чуварски униформи како и производство на разни модели врз основа на побарувачката на купувачите со комбинација на разни нијанси, исто така поседува и специализирана линија за производство на училишни униформи.

Во моментот фирмава работи на домашен пазар многу успешно како и надвор Наш професионален кадар со помош на податоците од каталозите ќе ви помогнат да имате правилен избор при снабдувањето на работни униформи Гарантираме професионалну услуги, квалитет и оптимални стандарди што ги бара пазарот.

Каталог