Каталог

 
Готвачке униформе

МАТЕРИАЛ:
65% Полиестер /35% Памук
100% Памук.

ЏЕПОВИ: зависно од побарувањето
VELIKOST: 48 - 64

Можност за обработка на лого, со штампање или везење

  ТЕЖИНА:
220g/m2,
260g/m2,
280g/m2,
300g/m2

БОИ:

                   
                   
                   
 
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •