Каталог

 
Палто

МАТЕРИАЛ:
65% Полиестер /35%Памук
60% Полиестер /40% Памук
50% Полиестер /50%Памук
100% Памук.

ЏЕПОВИ: зависно од побарувањето
VELIKOST: 44 - 66

Можност за обработка на лого, со штампање или везење

  ТЕЖИНА:
220g/m2,
260g/m2,
280g/m2,
300g/m2

БОИ:

                   
                   
                   
 
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •