Каталог

 
Поло маици

МАТЕРИАЛ:
100% Памук

VELIKOST:
S/M/L/XL/XXL/XXXL

Можност за обработка на лого, со штампање или везење

  ТЕЖИНА:
190g/m2

БОИ:

                   
                   
                   
 
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •