Каталог

 
Блузон

МАТЕРИАЛ:
100% Памук

VELIKOST:
S/M/L/XL/XXL/XXXL

Можност за обработка на лого, со штампање или везење

  ТЕЖИНА:
190g/m2,
280g/m2,
320g/m2

БОИ:

                   
                   
                   
 
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •