Каталог

 
Работни мантили

МАТЕРИАЛ:
65% Полиестер /35% Памук
60% Полиестер /40% Памук
50% Полиестер /50% Памук

ЏЕПОВИ: 3
VELIKOST: 34 - 56

Можност за обработка на лого, со штампање или везење

  ТЕЖИНА:
180g/m2,
220g/m2

БОИ:

                   
                   
                   
 
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •